Beskrivelse

(Sagsnummer - 1802021)


 Med udsigt over fjorden og dele af byen omkring stationen ligger denne skønne lejlighed højt hævet, åben og ugeneret. Holbæk lokker med sin smukke beliggenhed og en bykerne, som har taget havnen til sig og her finder du lækre restauranter, fiskebutikker, cafeer og madmarkeder. Lejligheden er blot få minutter herfra og ligger ligeledes tæt på stationen, som forbinder dig med København.

Lejligheden ligger for enden af lejlighedskomplekset med udsigt til fjorden fra alle vinduer. Lyset gør boligen indbydende og naboejendommen er med så god afstand, at du føler, du bor privat. Entreen er rummelig med skabsplads og adgang til et mindre værelse samt badeværelset med brus, vaskemaskine og tørretumbler.  Stuen åbner sig som boligens primære rum og et sted du har lyst til at opholde dig hele tiden. I alrummets køkkenafdeling har smukke mørke fliser og lækre hyggelige detaljer. En halvmur adskiller selve køkkenet fra opholdsrummet med god plads til sofa og spiseplads. Hele 2 altaner åbner sig mod fjorden og det omkringliggende område. Det lyse soveværelse ligger i forlængelse af stuen med god rummelighed omkring seng og de tilhørende skabe.

En lys, åben lejlighed bygget med kvalitet og indrettet så du vil føle dig hjemme med det samme.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Konsul Beÿers Allé

4300 Holbæk

Husleje

12.500 DKK

Kvm 85
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men to altaner
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/6 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse