Beskrivelse

(Sagsnummer - 1802013)


Med udsigt til Christianshavn kanal fra begge altaner og med en beliggenhed midt i det attraktive kvarter kan du nyde ro og din egen stemning uden at give afkald på at være midt i byen. Metro kan bringe dig til Lufthavnen på nemmeste vis, eller videre ind i Centrum hvis du ikke vælger at spadsere den korte tur.

I lokalområdet finder du delikatesseforretninger, dagligvare indkøbsmuligheder og masser af spisesteder. Ejendommen rummer elevator og byder på en fælles gårdhave og når du træder ind i boligen fremstår den overalt lys, indbydende og moderne. Entreen med plads til garderoben viser an til det store master bedroom på venstrehånd, med masser af skabsplads og adgang ud til den vestvendte altan. Ligefrem ligger badeværelse med bruseniche samt vaskesøjle. På den anden side af entreen finder du det store køkken alrum med god plads til stueindretningen. Køkkenet ligger bag en halvvæg og dets flotte mørke fronter giver en god kant til det store lyse rum. Bag spisebordspladsen er der adgang ud til en smal altan med endnu et godt kig til kanalen. Bag stuen ligger boligens andet værelse ligeledes med god skabsplads.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Wildersgade

1408 København K

Husleje

17.900 DKK

Kvm 108
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men altan
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/4 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse