Beskrivelse

(Sagsnummer - 1802008)


Flot istandsat villa med mange velindrettet kvadratmeter og stor rummelig have både foran og bag huset. Indkørslen giver plads til to biler og lukket skur og forhaven har flotte hævede havebede. Haven har god plads til børnene og er generel nem at vedligeholde, desuden bliver hækken samt frugttræerne passet af en gartner. Den store sydvendte hævede træterrasse ligger solrigt og i læ op af huset.

 

Du kan træde ind i huset fra både hoveddør og kælderplan. Med få trin op kommer du ind i en rummelig hall med trappe op til 1.sal hvor du finder de tre gode værelser med masser af lysindfald og gode skabsmuligheder. Det ene værelse kan desuden deles til to. Heroppe er ligeledes et flot moderne badeværelse.

 

I stueplan imponere den store stuen, hvor vinduer fra gulv til loft lader haven og terrassen være i en flot forlængelse af hinanden. I stueplan er ligeledes et flot badeværelse med brus. Køkkenet er åben mod gang og stue og alligevel trukket tilbage i sit eget hjørne adskilt af en lukket trappe til den fuldt udnyttede kælder. Endnu tre disponibele værelser er samt vaskerum, bryggers, værksted samt et godt badeværelse.

 

Mange flotte lyse og nyistandsatte kvadratmeter med sans for detaljer og kvalitet.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Ærtemarken

2860 Søborg

Husleje

25.000 DKK

Kvm 183
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 3
Møbleret Nej
Have Ja, samt terrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2018
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 1600
Se boligbeskrivelse