Beskrivelse

(Sagsnummer - 1802006)


Nyere lækker lejlighed beliggende i Hellerup tæt på et stort udvalg af indkøbsmuligheder med dagligvarebutikker samt livstilsforretninger, både på "strøget" i Hellerup samt i Waterfront. Gåafstand til Hellerup Havn, Rosenhaven og Tuborg Havn. Derudover er der gode trafikale forbindelser med Hellerup S-station samt busforbindelser til Kgs. Nytorv lige udenfor døren.

Skøn lys lejlighed med dejlig stor terrasse og franske altaner som giver flot lysindfald. Lejligheden er indrettet med entré med adgang til stort badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine. Fra entréen er der også adgang til stuen, som er i åben forbindelse med køkkenet. Køkkenet er i hvide elementer og hårde hvidevarer i rustfrit stål. Stuen fremstår dejlig lys med 2 franske altaner mod syd samt udgang til stor og ugenert terrasse mod syd⁄vest. Derudover byder boligen også på et dejligt soveværelse med fransk altan.

Mulighed for privat parkering i kælderen med en lejepris pr. måned til kr. 500

Derudover kan det nævnes at der til ejendommen høre en elevator til, samt en mindre have med græs.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Strandvejen

2900 Hellerup

Husleje

15.000 DKK

Kvm 64
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/2 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse