Beskrivelse

(Sagsnummer - 1801040)


Helt centralt på Christianshavn med Københavns kanal et stenkast væk på begge sider og charmerende stemning på de mange omkringliggende sidegader. I nærmiljøet finder du rekreative områder på Voldende, Holmen er blot en cykeltur væk - eller sejltur. Du kan gå til alt fra de bedste bagere, til lokale supermarkeder og specialforretninger. Her bugner af gode take-away steder, intime spisesteder og hyggelige cafeer.

Huset fremstår yderst præsentabelt fra første blik og opgangen til boligen under taget er ingen undtagelse. Bag porten gemmer sig en velholdt gårdsplads med smuk beplantning og gamle træer. Oppe på 3.sal træder du ind i en entré med tilhørende klassisk lang gang der fordeler dig videre rundt. I denne ende ligger som det første 2 værelser en suite med lysindfald fra begge sider af huset. Alle rum ud mod gaden er forbundet med dobbelte døre som kan åbnes til en helhed eller bruges enkeltvis. Sidste rum er den store stue med god plads til flere funktioner som for eksempel stue og spisestue. Det tilstødende rum med det smukke ovenlysvindue og flotte detaljer kan både bruges som smuk spisestue eller værelse. Overfor denne række af rum ligger et mindre værelse samt det store spisekøkken med skabe og et stort og praktisk viktualierum. Fra køkkenvasken er her en helt unik udsigt til Christians Kirkens ikoniske tårn. Gangen følger rundt om køkkenet til et ekstra værelse samt badeværelset med brus og et gæstetoilet.

Parkering på gaden med kommunelicens. Bruger man offentlig transport, er der flere busruter på Knippels bro og Metro st. Desuden er centrum en kort gåafstand fra ejendommen.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Strandgade

1401 København K

Husleje

34.500 DKK

Kvm 344
Antal værelser 5
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 3000
Se boligbeskrivelse