Beskrivelse

(Sagsnummer - 1801011)


Super lækkert nybyggeri på Amerika Plads, tæt på vand, hyggelige gader, restaurationer, shoppe muligheder, og en fantastisk beliggenhed midt i et livligt bykvarter. Ca. 10 minutters gang fra Amerika plads finder du bl.a. Kastellet med grønne arealer, de smukke voldgrave, samt Langelinieparken, Østerport og Nordhavn station.

Lejlighedens planløsning ligger op til, at enhver kan få udlevet deres indretningsdrømme, med en optimal udnyttelse af pladsen. Derudover byder lejligheden på 2 lækre rummelig altaner med adgang fra hhv. køkkenalrummet og soveværelset. I indretningen er der lagt vægt på gode danske traditioner, og materialerne leveres af profilerede kvalitetsproducenter som f.eks. SVANE Køkkenet, Miele, Velfac og Tarkett.

Ejendommen er designet således, at hver bolig får det maksimale ud af lyset, luften og nærheden til vandet. Inspireret af det maritime og klassisk dansk arkitektur tegnet af det verdenskendte danske arkitektfirma, Vilhelm Lauritzen Arkitekter

Boligen opvarmes med gulvvarme, hvilket betyder at der ikke er nogen radiatorer, som forstyrrer i indretningen.

Til ejendommen høre også en skøn gårdhave til med smukke bede, træer og buske som vil indbyde til fælles hygge- og opholdszone.

Derudover vil det være muligt at tilkøbe en privat p-plads, i den store parkeringskælder som etableres under Amerika Have.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Kalkbrænderihavnsgade

2100 København Ø

Husleje

14.000 DKK

Kvm 72
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse