Beskrivelse:

( Sagsnummer: 1801008)


( Sagsnummer: 1801008)

Skøn, nybygget lejlighed med havudsigt, som du både kan nyde fra panoramavinduet i dit soveværelse og fra den altanen, der ligger i forlængelse af dit køkken-alrum. Den anden altan, som ligger i boligens modsatte ende, giver dig eftermiddagslys.

I parken omkring Havhuset kommer legeplads, cykelparkering, tørrestativer og havearealer med boldbane, grillplads og frugttræer. Regnvandet genanvendes i små kanaler, og på cykelskurenes tag plantes stenurt, der skifter farve fra brunt til grønt og blomstrende hen over året. Tæt ved husene laves parkeringspladser, som kan lejes. Foran bygningen bliver Amagerbanens spor omdannet til en grøn gå og cykelrute, der leder til Københavns centrum og Amager Strandpark.

Alle boligernes køkkener er hvide, enkle og fra uno form. Det samme er elementerne i badeværelserne. I de fleste af boligernes køkkener får du et bredt vindue over køkkenbordet, som lukker endnu mere dagslys ind i lejligheden og giver dig en fantastisk udsigt.

Bordpladen går helt til vinduet og giver dig ekstra meget plads at arbejde på. Den detalje er tegnet af Holscher Arkitekter, som også har sørget for, at du får usædvanlig meget opbevaringsplads med køkkenets mange overskabe. Køkkenets hårde hvidevarer er fra Miele, og i badeværelset får du et Ifö-toilet.

I alle lejlighedernes værelser er gulvene brede egeplanker, og samtlige rum opvarmes ved gulvvarme. Entreen er så bred og lang, at der er plads til både skohylder og knagerækker til hele familiens samling af frakker og flyverdragter. Og i langt de fleste lejligheder finder du et indbygget walk-in closet i boligens store soveværelse. 

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Strandlodsvej

2300 København S

Husleje

19.500 DKK

Kvm 96
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 1600
Se boligbeskrivelse