Beskrivelse

(Sagsnummer - 1801002)


Nybygget lejlighed med hele to store altaner hvoraf den største følger rundt om et hjørnet og giver derfor mange indretningsmuligheder til dette ekstra uderum. De flotte brædder giver en varme til bygningen og er behagelige at være på. Kvarteret har gode indkøbsmuligheder rundt om hjørnet og ligger i kort afstand til Helgoland og hele Amager Strandpark. Lergravsparken Metro station bringer dig nemt til Lufthavnen eller indre by og du er blot en cykeltur væk fra eks. Kløvermarken & Christianshavn. Gode cafeer ligger også blot rundt om hjørnet.
Du træder ind i en god møblerbar entre som ligger i en åben forlængelse af det store lyse køkken alrum. Badeværelse med vaskefaciliteter og brusebad ligger ved entreen og det største af boligens to værelser er i denne ende med adgang til egen altan og store skydedøre muliggøre et større depot og garderobe i værelset. Køkkenet ligger midt i det store rum og danner en naturlig opdeling sådan at rummet kan indrettes med plads til at spise i den ene ende og et sofaarrangement i den anden, og den store altan kan tilgås fra to altan døre.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Strandlodsvej

2300 København S

Husleje

15.000 DKK

Kvm 101
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej, men to altaner
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/4 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1200
Se boligbeskrivelse