Lækkert nybyggeri i Nordhavn 

(Sagsnummer - 1712018)


Gennemført nyopført lejlighed med 12 m2 vestvendt terrasse, beliggende i ”Frihavnstårnet” en af Nordhavns mest eksklusive ejendomme, hvor kvalitet og design går op i en højere enhed.

Præsentabel hall med elevator byder velkommen til boligen med en loftshøjde med 3.45 m. og indeholder bl.a. køkken med patinerede egetræsfronter i forlængelse til opholdsstue med kig til vandet og udgang til lejlighedens 12 m2 overdækket terrasse med udsigt over kvarteret. Soveværelse med fransk altan, lækkert badebadeværelse med vaskesøjle.

Lejligheden fremtræder i meget høj kvalitet med smukke egetræsgulve med gulvvarme, 2 franske altaner og stort vinduesparti i hele lejlighedens bredde og højde ligeledes opført i Egetræ.

Der er endvidere direkte adgang fra lejlighedens opgang via elevator til ejendommens store fælles taghave, hvor den smukkeste udsigt over København og Øresund kan nydes.  

Brugsret til eget depotrum, fælles cykelkælder og mulighed for at leje p-plads, hvorfra der er direkte adgang til ejendommen.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

 

 

 

Book en fremvisning

(UDLEJET) Helsinkigade

2150 Nordhavn

Husleje

12.500 DKK

Kvm 67
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/3 - 2018
Lejeperiode 1-3 år
Forbrugstal pr. md. 1000
Se boligbeskrivelse