Beskrivelse

(Sagsnummer - 1712016)


Central beliggenhed imellem skove og gode transportmuligheder ligger denne inspektørbolig til Bergsøe Kollegie. Boligen ligger privat bag den skønne solrige gårdhave og højt placeret med en god udsigt til området og dets mange træer. Du har som lejer adgang til private skov og sø på den anden side af nabohuset.

Forbi den dobbelte carport med aflåst skur, træder du ind i den flisebelagte entre med garderobeskabe og varme i gulvet. En lang gang fordeler dig rundt til de første 2 af de 4 værelser, alle med god skabsplads. På den anden side af gangen finder du husets eneste badeværelse med plads til vaskemaskine samt brusebad. For enden af gangen træder du ud i et velindrettet køkken, hvor der er gjort plads til lejers hårde hvidevare, da komfur medfølger som det eneste. Bag køkkenet ligger et større værelse med en skøn udsigt og dejligt lysindfald. Parallelt med køkkenet ligger den store stue, med adgang ud til den store og delvist overdækkede gårdhave. Her er mange muligheder for indretning grundet stuens størrelse. Boligens sidste værelse finder du bag stuen.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

Skodsborgvej

2850 Nærum

Husleje

18.000 DKK

Kvm 130
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja, samt en terrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/3 - 2018
Lejeperiode 2+ år
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse