Beskrivelse

(Sagsnummer - 1712015)


Stor 4-værelses bolig med masser af muligheder. 
Her har du muligheden for at leje en hyggelig bolig med dejlig forhave samt gårdhave til privat benyttelse, i et af de eftertragtede byggeforeningshuse med god beliggenhed på Østerbro. Boligen består af 110 velindrettede m2 i to etager, i et hjørnehus med direkte adgang til de to haver.
Selve boligen indeholder
- Entre
- Lækkert lyst spisekøkken med stort spisebord
- To store stuer en suite med dejligt lysindfald fra de store vinduer
- Soveværelse med dobbeltseng og lækkert og rummeligt walk in closet
- Stort flisebelagt badeværelse med bruseniche
- Endvidere adgang til fælles vaskemaskine og tørretumbler 
Boligen fremstår i klassisk stil med sprossede vinduer, plankegulve og stukloft. De 110 m2 føles meget rummelige på grund af de højloftede stuer og det øgede lysindfald fra hjørnelejlighedens vinduer.
Soveværelset har rustikke murstensvægge og indbygget loftsbelysning.
Kvarteret er kendt for sin særlige atmosfære med venlige naboer og årlige arrangementer som loppemarkeder og sommerfest. Beliggenheden i hjertet af dette stemningsfulde kvarter er ideelt for de, som ønsker at kombinere en fredelig tilværelse med hurtig adgang til byen.

Lyngbyvejskvarteret på Østerbro har altid været eftertragtet og lokker med den unikke kombination af hyggelige haver, villakvarterets ro og en central beliggenhed tæt på både Østerbros og byens kvaliteter.
Fra lejligheden er der kort afstand til indkøbsmuligheder – både dagligvarer og de mange specialbutikker på Østerbrogade. Fælledparken er en gåtur fra hoveddøren, ligesom Trianglen kan nås til fods, og indre by ligger blot en kort cykeltur væk.
Der er desuden mange muligheder for offentlig transport med både buslinjer og S-tog tæt på lejligheden. Selvom boligen ligger tilbagetrukket i en meget stille ende af kvarteret, kan Lyngbymotorvejen hurtigt nås i bil, hvilket gør det muligt at komme hurtigt ud af byen.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) F.F. Ulriks Gade

2100 København Ø

Husleje

15.900 DKK

Kvm 100
Antal værelser 1
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Ja, max to
Indflytningsdato 1/11 - 2017
Lejeperiode 1 år
Forbrugstal pr. md. 1600
Se boligbeskrivelse