Beskrivelse

(Sagsnummer - 1712013)


Centralt placeret studio lejlighed med velfungerende køkken. Her bor du i et klassisk kvarter på Is-landsbrygge blot få hundrede meter fra havnekajen og de mange cafe og restaurationsmuligheder. Lige overfor boligen finder du lokale indkøbsmuligheder, og rundt om hjørnet ligger flere hyggelige cafeer. Med Metrostationen få minutters gang fra lejligheden, er du nemt videre til lufthavnen eller midt i Cen-trum. På alle tider af året, er havnepromenaden en gå tur værd, og i de varme måneder, lokker området med havnebassinet og god stemning.
Med elevatoren kommer du op over gadens puls og via en åben svalegang når du frem til hoveddøren og ind i en entre med gode indbyggede skabe. Det velindrettede køkken ligger på højre hånd, badeværelse med brus på venstre hånd og det store værelse lige for. Rummet her er stort nok til at indrette både spiseplads, seng og sofa område.

Udlejes KUN til expats på virksomhedskontrakt. Alle andre henvendelser frabedes, tak.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Njalsgade

2300 København S

Husleje

8.500 DKK

Kvm 49
Antal værelser 0
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato 13/12 - 2017
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 800
Se boligbeskrivelse