Beskrivelse

(Sagsnummer - 1712008)


På den anden side af broen der adskiller det nye Holmen fra det oprindelige Christianshavn, ligger denne moderne ejendom, med udsigt til det hele fra øverste sal. Operaen, Papirøen og kreative institutioner ligger smukt at skue fra den store altan på 25m2, hvor du også kan se kanaler til begge sider. Her er gode bademuligheder, spisemuligheder og broerne forbinder dig nemt til både Christianshavn og det indre København.

Du træder ind i en møblerbar entre med plads til garderoben, og lige for ligger badeværelset med brus og vaskefaciliteter. De første værelser ligger i denne ende med et stort skab med skydedøre. Det største værelse ligger som det næste rum ud mod denne side af Holmen, og herfra kan du træde ud på den største af altanerne med rum til både loungeområde og grill. Også i soveværelset er her god skabsplads. Stuen ligger som en oase i midten og det mindre køkken er trukket ind i en vinkel for sig i den anden ende af rummet, og danner derved en naturlig opdeling trods det åbne rum. Overfor køkkenet er her indrettet spiseområde som kan udvides ud på den mindre vinklede altan med udsigt over den hævede fælles gårdhave.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Danneskiold-Samsøes Allé

1434 København K

Husleje

18.900 DKK

Kvm 82
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men to altaner der tilsammen er 25m2
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/2 - 2018
Lejeperiode 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md. Forbrug inkluderet i lejen
Se boligbeskrivelse