Beskrivelse

(Sagsnummer - 1712002)


I et roligt præsentabelt kvarter midt imellem Frederiksberg & Vesterbro, ligger denne bolig højt hævet over den stille vej. Du er i cykel afstand til det meste, Søndermarken og Frederiksberg Have ligger inden for gå afstand. Parkeringsmulighederne er fine og kræver blot en kommunal licens. Du bor derfor midt i København og alligvel tilbagetrukket fra byens puls.
Lejligheden ligger øverst i en klassisk Frederiksberg ejendom med tilhørende lukket gårdhave med grønt miljø og legeplads. Du træder ind i et stort åbent køkken i sammenhæng med entre og gang, som giver en god rumfornemmelse allerede fra hoveddøren. Under de skrå vægge med store vinduer og ovenlysvindue, er her god plads omkring spisebordet til at nyde, hvad der er kreeret i det rummeligt indrettet køkken med god skabs og bordplads. Bag køkkenet ligger et moderne indrettet badeværelse med brus og vaksefaciliteter og herfra er døren til bagtrappen. Rundt om hjørnet i gangen, er der indrettet et walk-in closet, der også bruges til garderobe. For enden af gangen ligger det lyse soveværelse med vindue mod himmel og gård. Fra gangen er der adgang til de to stuer i forlængelse af hinanden, den første indrette med to sofaer og masser af hyggelig stemning. Stuen ved siden af er lidt større og de skrå vægge giver en flot kant til rummet. Stuen her har mange anvendelser.
En lys og moderne lejlighed med et fantastisk lysindfald og ro.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Asmussens Allé

1808 Frederiksberg C

Husleje

15.900 DKK

Kvm 109
Antal værelser 2
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men fælles gård
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode Frem til 31/12 - 2018
Forbrugstal pr. md. 1150
Se boligbeskrivelse