Beskrivelse

(Sagsnummer - 1712001)


Bo i et roligt kvarter og alligvel tæt på byens liv. Tæt på restauranter, cafer og gode lokale indkøbsmuligheder. De offentlige transportmuligheder bringer dig nemt omkring til resten af København selvom cyklen eller du på gåben oplever København på bedste vis.

Du træder ind i den lyse og luftige lejlighed til et åbent køkken der er i et med entre og gang, som giver en god rumfornemmelse. Køkkenet er veludstyret til dagligdagens brug, du har her opvaskemaskine og vaskemaskine og fine små siddepladser, hvis ikke du trækker ind i stuen for enden af gangen med god plads omkring spisebordet. Sofaområdet er hyggeligt og stilen er generelt kreativ og personlig. En skydedør adskiller værelset parallelt med stuen, som er indrettet med dobbeltseng og har plads til kontor plads. Den smukke bue med vinduespartiet giver en særlig kant til rummet. Boligens andet store værelse rummer et stort skab med skydelåger samt sovepladser. Badeværelset er smalt som et klassisk Københavner badeværelse og her er både brus og varme i gulvet.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Løgstørgade

2100 København Ø

Husleje

15.700 DKK

Kvm 85
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/2 - 2018
Lejeperiode 3 måneder
Forbrugstal pr. md. 700
Se boligbeskrivelse