Beskrivelse

(Sagsnummer - 1711037)


Stort og vel istandsat overalt med mange virkelig fine detaljer bevaret fra husets oprindelse i 1958. Her er du omgivet af skov og afstanden til havet er kort. Michelin restuauranten Søllerød Kro ligger inden for gåafstand, og er bestemt et besøg værd! Daginstitutioner er intet mindre end 750m væk og tilsvarende findes internationale skoler blot 14 km væk i København. 

Gulve, skabslåger og håndsnedkereret skabshylder fremstår intakt og fuld af sjæl. Huset ligger hævet over gadeplan og kigger ud over den dobbelte carport. Haven er stor og med en god opdeling som giver plads til et skønt område omkring den store pool der kan opvarmes. En stor plæne med plads til leg ligger foran den gode flisebelagte terrasse.

Boligen kan tænkes som værende opdelt i 2 afdelinger og har derfor 2 naturlige indgangspartier foruden bryggersdøren ved vaskerummet. Dvs. du kan træde ind ved den første hoveddør og træde ind i en entre og fordelingsgang, hvor de første 2 værelser ligger begge med loft til kip. Soveværelset rummer mange smukke detaljer med blandt andet “ventilationsvindue” og flotte indbyggede skabe. Begge badeværelser har bevaret udtrykket uden at gå på kompromis med kvalitet og har indlagt gulvvarme og tilført moderne inventar. Her finder du det første med brusebad & badekar.

Den store stue ligger parallelt med terrassen og også her er loft til kip. Overalt er vinduer istandsat og velbevaret og de oprindelige gulve er slebet og lysnet. Parallelt med stuen ligger spisestuen som et gennemgangsrum ud til køkkenet, og også her er den oprindelige kvalitet så høj, at den fremstår intakt og du kan derfor gå på opdagelse i et Poggenpohl køkken der fremstår lige så nye, som alle hårde hvidevarerne.

Bag køkkenet ligger et en større gang med mange indbyggede skabe samt 3 gode værelser, et badeværelse med brusebad samt et større indgangsparti med moderne garderobe og spejlskydedøre. Et mindre bryggers med vaskefaciliteter samt ekstra fryseplads har egen adgang ud. Du kan således træde indenfor i begge afdelinger af huset, hvor af den bagerste er mest brugt. Fra entreen her, er her nedgang til en fuldt udnyttet og istandsat kælder på 54kvm, med plads til opbevaring og et stort disponibelt rum.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Arnevangen

2840 Holte

Husleje

23.000 DKK

Kvm 176
Antal værelser 5
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/2 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2500
Se boligbeskrivelse