Beskrivelse

(Sagsnummer - 1711032)


Kvarteret omkring det gamle radiohus må være et sweetspot med den unikke beliggenhed. Skulle du savne noget, ligger metroen lige overfor og kan forbinde dig med enten resten af København eller resten af verden. Hvad kan du savne når du kan spise godt, handle i special forretninger eller i det veletableret center.

 

Den herskabelige lejlighed er moderniseret for et par år siden i dyb respekt for det originale udgangspunkt tilført mere komfort og modernitet hvor det passer ind. Entreen med de farvede glasfelter byder ind mod den store lyse stue, som tidligere var 2 stuer en-suite og nu et pragtfuldt stort rum med karnap, originale parketgulve og smuk radiatorskjuler, der favner rummets klassiske og moderne indretning i et.

 

Entreen byder dig også ind i det moderne køkken med en ø midt i rummet som et naturligt tilhørssted om det er mad eller samtalen der trækker. Fra køkkenet er der adgang til et lille fadebur med plads til indkøb og den gode vin i vinkøleskabet. Boligens gæstetoilet finder du også her samt adgang til bagtrappen, og ned af den til gården ligger den velfungerende ejendoms fælles vaskeri som et ekstra badeværelse som frit kan benyttes. Alle materialer er velvalgte og af høj kvalitet tilført unikke fund af indretningsgenstande. Den dobbelte glasdør imellem køkken og spisestue er indkøbt fra en herskabsvilla i Jylland og indretningen her er både klassisk og kreativ som giver en særlig varm oplevelse. Herfra er der udgang til altanen som snarest forventes at blive 3 gange større, og dække hjørnet fra køkkenvindue til det store glasparti i spisestuen.

 

Dobbelte glasdøre vender også mod stuen som på den måde forbinder lejligheden til et hele. Fra spisestuen har du adgang til soveværelset med de 2 meterhøje skabe fra gulv til loft og ikke mindst det lille varmeskab på vej ud på badeværelset. Dette er også moderniseret med respekt for den oprindelige stil, og de høje træpaneler, det sort/hvide flisegulv giver en særlig god stemning.

 

Overalt i lejligheden finder du Bose surroundsound system, et stærkt wifi samt adgang til diverse tjenester og kabelpakke.

 

Lejligheden er overalt istandsat i respekt for de originale materialer tilført modernitet og egen karakter. Her er inspirerende og kreativt med gode detaljer både i det tilførte og det oprindelige.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

(RENTED OUT) Worsaaesvej

1972 Frederiksberg

Husleje

18.900 DKK

Kvm 139
Antal værelser 1
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/6 - 2018
Lejeperiode 7 måneder
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse