Beskrivelse

(Sagsnummer - 1711015)


Teglgårdshaven er ideelle lejeboliger til børnefamilier og seniorer, som vil have kvalitet og plads. Lige rundt om hjørnet fra Teglgårdshaven ligger de mange naturskønne områder i Birkerød. Naturen er altid tæt på. Gå på opdagelse i de mange smukke skove, høje bakker, søer og moser eller nyd naturen hjemmefra i haven, på altanen eller endda fra stuen, hvor foldeglasdøren lukker lyset og havens dufte ind.

Denne boligs tre plan er velindrettet på de mange kvadratmeter og er ekstra forkælet med gode materialer og ekstra skabsplads. Du træder ind i den flisebelagte entre med skabsplads langs væggen der ligger i en åben forbindelse til køkkenet og det første badeværelse. Køkkenet byder på god skabs og -bordplads. Badeværelset parallelt med køkken har ligeledes flotte elementer og brusebad. Fra entre er der adgang til den stue i gulvplan med det store vinduesparti ud mod den lille have. Trappen fører videre op til de næste to etager, hvor den første viser vej til to lige store værelser, med hvert et skab, og et større værelse bag en mellemgang. I mellemgangen er der skabe på den ene side og badeværelse med brus og vaskefaciliteter på den anden side. Videre op ad trappen når du den store lyse stue med tagterrasser på begge sider, hvor den største kigger udover haven. De store vinduespartier og trappen i midten af rummet, giver gode indretningsmuligheder. Og eventuelt et fjerde soveværelse.
På alle plan fremstår denne bolig moderne, lys og rig på høj kvalitet.

Find yderligere information på http://teglgaardshaven.dk

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Teglgården

3460 Birkerød

Husleje

16.500 DKK

Kvm 140
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja, samt to altaner
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/1 - 2018
Lejeperiode Ubegrænset
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse