Beskrivelse

(Sagsnummer - 1711010)


Bo tæt ved skove på en stor grund, hvor du særligt i sommermånederne intergrerer ude og indeliv og finder ekstra kvadratmeter til de i forvejen mange kvadratmeter, under taget. Et lukket stisystem igennem skoven til Øresund kan danne ramme for gode ture i det fri og de mange rekreative muligheder for både børn, kæledyr og voksne. Bo tæt på naturen uden at give afkald på gode lokale skoler, nem adgang for transport om det er med det offentlige eller i bil. Nærum torv er få minutter herfra og dækker alle hverdagsbehov for indkøb. Både Lyngby, Holte og København både føles og er tæt på. De grønne områder giver mulighed for mange rekreative fornøjelser om du ønsker at ride, svømme, ro, gå eller løbe.
Den meget store træterrasse er fra 2017 og danner ramme for mange gode timer og gode indretningsmuligheder. Mulighederne står også i kø indenfor i det veldisponeret hus, som har gulvvarme overalt og indeklima system der udskifter luften i huset hele 18 gange i døgnet. De fleste rum har adgang ud til haven og de mange store vinduespartier giver lyset frit spil at strømme ind af. Særligt ovenlyset i det flotte køkken og stueområde giver kant til rummet.
Du kan træde ind i boligen fra hoveddøren og ind i den møblerbare entre som er fint forbundet med det store gennemgangsrum der også fungere som bryggers. Alt er enkelt indrettet med enkle skabe så rummet er præsentabelt og funktionelt. Videre igennem rummet finder du tre gode værelser. Tilbage til det husets centrale rum er det åbne rum med loft til kip og store ovenlysvinduer et særligt blikfang, for ikke at nævne de store vinduespartier i hele rummets bredde med dobbeltdøre ud til den store terrasse og have. Køkkenet med sine flotte grafiske linier, ligger samlet i hjørnet og danner sit eget rum og er stadig med i helheden. For enden af stuen finder du master bedroom med adgang til det store badeværelse med badekar og brusebad. Boligens andet badeværelse med brus, finder du med adgang fra gennemgangsværelset.

Tilhørende huset er også en dobbelt carport på 50 kvadratmeter samt et cykelskur. 

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Tovesvej

2850 Nærum

Husleje

24.900 DKK

Kvm 203
Antal værelser 5
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/1 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse