Beskrivelse

(Sagsnummer - 1711009)


I det helt unikke og prisbelønnede byggeri, bevæger du dig igennem et sjældent scenarie af velfungerende og lys p-kælder med klare farver at navigere efter samt en skrå elevator der bringer dig til beboelsesetagerne. Et trappe system kan lade dig gå op under taget og se en fabelagtig udsigt udover København og Ørestaden som den udvikler sig. Amager Fælled breder sig grønt for dine fødder her og dagligvare indkøb kan nemt tilgås i lokal området, og shoppingcentret Fields rummer et bredt udvalg af butikker. Royal Arena ligger ramme til mange store oplevelser, Bellacentret lige så og rundt om hjørnet ligger en skøjtehal og flere nye skoler er på vej til området i takt med at kvarteret udvides og udvikles.
Med Metro eller bus kan du nemt komme til City eller eks. Københavns Lufthavn.
Den gule farve guider dig hen til dør nr 201 og indenfor dæmpes det kraftfulde udtryk og erstattes af en imponerende udsigt ud fra denne gavllejlighed. De store vinduespartier vender ud over kanal og grønne områder og den store terrasse med de træbelagte flader ligger helt privat og med frit udsyn til himlen. En udsigt der trækkes med ind i stue og køkkenområdet, der ligger som boligens største rum.Bagom køkkenet finder du det store soveværelse med skabe og de interessante vinkler sætter også sit præg her. En fransk altandør åbner ud mod kanalen. Hoveddøren åbner til en mindre entre hvor du på højre hånd finder et badeværelse med brus og på venstre hånd et bryggers med skabsplads og vaskefaciliteter.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Ørestads Boulevard

2300 København S

Husleje

16.000 DKK

Kvm 120
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men terrasse.
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/12 - 2017
Lejeperiode 4 - 12 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse