Beskrivelse

(Sagsnummer - 1710049)


Elegant lejlighed med stor altan ud mod lukket grøn gård med smukke træer og beplantninger. Den brostensbelagte gade ligger i et stille kvarter med cafeer der byder sig til. Østerbro såvel som kvarteret omkring Skt.Hans Torv, Assistens Kirkegården og indre Nørrebro og Søerne ligger kun få minutter væk på cykel. Om du er til hyggelige cafeer, lokale indkøbsmuligheder eller shopping i specialbutikker, er det indenfor kort afstand. Gården er velplejet og med gode hjørner til at nyde livet i.
Lejligheden er smukt istandsat i alle rum, og du træder ind i en smal lys entre som leder dig videre ud i det åbne køkken med fin plads med den lyse spisestue ved siden af. Her finder du dobbeldørene der kan åbne mod den brede altan med fin plads til udelivet, hvor sollyset og den smukke gård kan nydes fra.
Det lille toilet med brusebad er smukt istandsat med mørke fliser som kontrast til det ellers lyse rum, og rummet opleves større end det er. Stue og soveværelse ligger en suite med flotte profil glasdøre som adskilles der lader rummene åbne sig mod hinanden og kan adskilles efter behov. Stuen er lys og enkelt indrettet og soveværelse har plads til både stor seng og stort skab.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Refsnæsgade

2200 København N

Husleje

15.500 DKK

Kvm 79
Antal værelser 1
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2018
Lejeperiode 3 måneder
Forbrugstal pr. md. Inkluderet i huslejen
Se boligbeskrivelse