Beskrivelse

(Sagsnummer - 1710030)


Fantastisk rækkehus med panoramaudsigt over Øresund. Placeret i det meget hyggelige Skovshoved med havn, badebro og restauranter. Området byder på både ro & sejlklub, lokal grønthandler og badelaug. Både den Internationale skole samt den Katolske skole ligger få km væk, og Dyrehaven, Charlottenlund Skov samt Bellevue strandpark ligger indenfor gå afstand. Ønsker du ikke at cykle de 8km til København, kan bussen køre dig.
Både indenfor og ude i den enkle have fornemmer du roen og havet. Lyset strømmer ind af de store vinduespartier med udkig til Øresund både i stueplan og på 1.sal. Du træder ind i den rummelige entre med godt udnyttet garderobeparti og adgang til gæstetoilet samt den fuldtudnyttede kælderetage. Fra entre tiltrækkes du af stuen som kan åbnes med skydedøre mod have, hvor gode lækroge er etableret. Boligen fremstår nymalet og med masser af charme og gode detaljer. Der er adgang til køkkenet fra stuen og med den unikke serveringsskakt kan drinks og madretter enkelt trækkes op til 1.sals plan med håndsvinget. Bagerst i stuen på grundplanet, ligger et mindre værelse. Trappen til 1.sal går fra stue til stue og udsigten oppefra er betagende overalt i rummet. Glasdøre fører dig ud på den flisebelagte terrasse med den gode overdækkede indhak med terrassevarmer til de køligere timer. Da boligerne ikke ligger væg mod væg men med en carport imellem, virker særligt terrassen som et privat uderum. Fra stuen fordeler en mindre gang dig til badeværelse med kar, det store soveværelse med indbygget skabe og mere udsigt over Øresund. Boligens sidste værelse byder på udsigt til heste. Kælderetagen byder på mange ekstra og funktionelle kvadratmeter til eks vaskerum, opbevaring og måske endda vinkælder.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 25778097

(UDLEJET) Skovshoved Terrasse

2920 Charlottenlund

Husleje

25.000 DKK

Kvm 135
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja, samt terrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode Frem til 31/12 - 18
Forbrugstal pr. md. 2100
Se boligbeskrivelse