Beskrivelse

(Sagsnummer - 1709041)


Blot en time fra København finder du natur og aktivt foreningsliv med gode idrætsmuligheder i en rolig by med institutioner og dagligvarebutikker. Du kan vende dig mod Holbæks bymidte, havnen eller strandlivet som alternative indkøbsmuligheder eller vende mod Roskilde med gode spise og -indkøbsmuligheder for ikke at glemme fjorden, Vikingemuseet eller Domkirken. Et område med gode muligheder for oplevelser for store og små på land eller til vands på fjorden.
Huset ligger godt med en dobbelt carport på en stor og lukket have med gode frugttræer og buske. Inde som ude er der plads til at nyde solen og særligt den sydvendte terrasse langs køkken og stue er nem at gå til.
Du træder ind enten via bryggers eller hoveddør. Bryggerset med dets gode vaske og tørremuligheder enten i tørretumbler eller i tørreskabet. Fra bryggers er der også adgang til et mindre viktualierum. Hoveddøren åbner ind til en møblerbar entre, her indrettet som bibliotek. Trappen fører til 1.sal. Køkkenet er stort og med god plads både omkring spisebordet og i køkkenet bag halvvæggen. Fra køkkenet har du adgang til terrassen. Fra både entre og køkken er der adgang til stuen, som ligger som en naturlig forlængelse af køkkenet. Stuen er stor og også her er der adgang til haven. På grundplanet er husets ene badeværelse med brus. 1.sals repro er stort og møblerbart og forbinder de tre værelser samt det større badeværelse også med brus. Det store soveværelse ligger parallelt med badeværelset og har bagerst et mindre depotrum. Fra repro er der adgang til en god altan og giver rummet ekstra plads. De to værelser har begge skabsplads.
Her er et godt indeklima og masser af lys.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Villavej

4340 Tølløse

Husleje

10.900 DKK

Kvm 183
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/1 - 2018
Lejeperiode 1 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse