Beskrivelse

(Sagsnummer - 1709034)


På det eftertragtede Amager, ligger Amsterdamsvej tæt på indkøbsmuligheder og cafeliv på Amagerbrogade samt Amager Strandpark med dets store rekreative område.
Du er i cykelafstand til centrum og få stop med Metro fra Københavnslufthavn.
Lejligheden ligger på 1.sal, hvor du træder ind i en møblerbar entre med god plads til garderobe. Køkkenet er moderne, og grafisk flot i det store køkken alrum, for selvom køkkenet ligger åbent mod stuen, er det trukket tilbage i den ene ende. Stuen har en vinkel der giver gode indretningsmuligheder og ikke mindst adgang ud til den ene af to altaner. Med vinduer i begge sider af rummet, er her et flot lysindfald. Fra entreen er der adgang til et velindrettet bryggers med vaskemaskine og opbevaringsmulighed fra gulv til loft. Næste rum er det flotte badeværelse med smukke store fliser og en god indretning i det smalle rum. For enden af gangen ligger tre værelser, hvorfra det ene nåes via det største værelse med adgang til endnu en altan.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

(UDLEJET) Amsterdamvej

2300 København S

Husleje

25.000 DKK

Kvm 135
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja, og altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/8 - 2018
Lejeperiode 1 - 6 måneder
Forbrugstal pr. md. Inklusiv i huslejen
Se boligbeskrivelse