Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1709023)


Mere centralt kommer du ikke med udsigt langs de gamle gader mod Kongens Have og med eksklusivt butiksmiljø tæt på hoveddøren. Rundt om hvilket som helst hjørne vil du finde gastronomiske muligheder af enhver karakter eller dagligvare butikker hvor du kan købe ind til dit eget hyggelige køkken hævet over byen puls.

Du træder ind i en lejlighed som er tæt på at være helt færdig og top gennemrenoveret fra hjørne til hjørne. Du kan allerede nu fornemme stemningen imellem det moderne byliv på gadeplan og de oprindelige karaktertræk indenfor som de flotte gulvbrædder, de synlige bjælker og bindingsværket bag de istandsatte vægge. Boligens kvadratmeter er veludnyttet og rummer gode muligheder for at blive velindrettet af dig. Særligt de to plan skal fremhæves for de helt særlige muligheder det byder sig med et stort åbent rum på 3.salsplan ud mod værelse, køkken og bad, for at tage trappen op under taget til en møblerbar repros inden du træder ind under loftets spær til de to gode rum. Det første har et forskudt plan der kalder på gode muligheder og begge værelser er lyse og med en helt særlig udsigt over det gamle Københavns tage.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Gammel mønt

1117 København K (1709023)

Husleje

19.500 DKK

Kvm 128
Antal værelser 2
Antal stuer 3
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/11 - 2017
Lejeperiode 6-24 måneder
Forbrugstal pr. md. 1100
Se boligbeskrivelse