Beskrivelse

(Sagsnummer - 1708032)


I et stille villakvarter på en delvist lukket vej ligger denne villa helt privat og alligvel centralt i Brønshøj med de mange indkøbsmuligheder, cafeer for ikke at glemme det store grønne rekreative område omkring Utterslev Mose.
Den hyggelige sti op til huset fører dig forbi carporten og frugttræer samt en nedre stenbelagt terrasse tilhørende det lyse kælderværelse. Den store vinklede træterrasse kan du stige op på fra både forhaven og baghaven samt selvfølgelig fra både stue og køkken alrum.
I huset træder du ind i en mindre entre med trappe til 1.sal samt adgang til både den lille stue og køkken. Herfra er også dør og trappe til den veludnyttede kælderetage med nyere badeværelse med karbad, vaskerum og to værelser hvoraf det ene bruges som legeværelse med adgang ud til forhaven og det andet primært som opbevaring.
I stueplan finder du det store køkkenalrum langs terrassen og de store vinduer lader lyset strømme ind. Køkkenet er udnyttet godt i højden og bredden, så her er masser af skabsplads. Den lille stue med god plads til sofaarrangement har også adgang til terrassen og også dette rum er lyst og godt.
På 1.salen finder du det store soveværelse med indbygget skabsplads og en stor seng skabt imellem de to skråvægge. De to andre værelser har begge fransk altan og i det ene er der bygget en høj hems. Også her på 1.salen finder du et moderne badeværelse med brus.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Løvetandsvej

2700 Brønshøj

Husleje

17.500 DKK

Kvm 100
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 10/3 - 2018
Lejeperiode 1 måned
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse