Beskrivelse

(Sagsnummer - 1708021)


Nordic Housing har æren af at tilbyde denne helt nyrenoverede penthouselejlighed i Charlottenlund.

Total nyrenoveret penthouselejlighed beliggende i Charlottenlund, tæt på gode skoler, dagsinstitutioner og blot et sten kast fra Jægersborg alle, hvor du finder gode indkøbsmuligheder, hyggelige restaurationer, som bl.a. Izumi sushi og mange flere. Du har kun 10 minutters gang til Charlottenlund station hvorfra du kan tage S-tog til indre by og være fremme på bare 15 minutter.

Lejlighederne er indrettet i et moderne, stilrent og minimalistisk design. Med en åben planløsning som byder indenfor til hygge og samvær med hele familien. Køkkenalrum og opholdstue er flettet sammen i en stor planløsning, hvor køkkenet er placeret i hjørnet for at udnytte pladsen optimalt. Køkkenet er installeret med alle hårde hvidevarer samt opvaskemaskine. Fra opholdstuen er der adgang til en stor lækker altan med udsigt over den velplejede fælleshave. Badeværelset er udført i lyse og lækre farver, med bruseniche og vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Udover det store køkkenalrum/opholdsstue byder lejlighederne på 2 soveværelser, hvorfra der fra nogen af soveværelserne er adgang til endnu en altan med udsigt over haven.

Til lejemålet følger én parkeringsplads med, men ved behov er det muligt at leje en ekstra parkeringsplads for kr. 500 pr. md.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Fredensvej

2920 Charlottenlund

Husleje

20.000 DKK

Kvm 135
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/10 - 2017
Lejeperiode Ubegrænset
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse