Beskrivelse

(Sagsnummer - 1708017)


Smukt beliggende midt imellem Øresund og Humlebæk kystbane station, finder du denne bolig på en solrig hjørnegrund. Inden du kører ind i indkørslen med plads til 2 biler, har du et fint kig til havet for enden af vejen, hvor badebroen bruges af kvarterets beboere. Vil du bade fra sandstrand finder du stranden Peder Mads i gåafstand længere syd på og lidt længere nord på, ned af en smuk skrænt finder du Bjerre Strand med dens permanente badebassiner.

Humlebæk rummer en velfungerende bymidte samt klassisk god bager, slagter og osteforretning på Strandvejen. Louisiana ligger blot en cykeltur væk ligeså Årstiderne der med gårdbutikken, halmballelegeplads og gode arrangementer tiltrækker mange gæster.  Alt dette blot 35 min. med toget fra Nørreport eller bil til Rådhuspladsen på omkring 30-45 min. Helsingør er også et attraktivt lokalområde at tilføje idet hele Kulturhavnen med prisbelønnede museum, gode cafeer samt madmarkedet på Værftet kan nydes af store som små.

Villaen er oprindeligt fra 60´erne og istandsat med bl.a. nyt køkken i 2014. Badeværelset samt gæstetoilet har den oprindelige charme på fineste vis. Den gode stue med vinduer i dens fulde længde ud mod haven og den store sydvendte træterrasse giver både et fantastisk lysindfald indenfor og god brugsnytte af haven. På 1.salen finder du, udover en rummelige og møblerbar repros med indbyggede skabe, også forældresoveværelset med et veletableret walk in closet, samt 2 gode børneværelser, alle med et fantastisk vinduesparti.

I stueplan findes endnu et værelse, her brugt som kontor samt et mindre kammer som er indrettet som en forlængelse af entreen og bruges som garderobe.

I kælderen finder du vaskefaciliteter samt opbevaringsplads.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Ida Tesdorpfsvej

3050 Humlebæk

Husleje

19.900 DKK

Kvm 202
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/12 - 17
Lejeperiode 6 mdr
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse