Beskrivelse

(Sagsnummer - 1706029)


Børne & familievenligt område tæt på skov, vand og landlige omgivelser uden at give afkald på stisystem, der lader store og små færdes sikkert omkring. Området har et rigt udbud så som sportsfaciliteter, gode indkøbsmulgiheder og institutioner. Hørsholm ligger tæt på og byder sig til med gode shoppingmuligheder og spisesteder. At komme på motorvejsnettet er enkelt herfra.
Dette enderækkehus har en lidt større have og som er lukket og byder på en god flisebelagt terrasse. Indenfor er her gulvvarme overalt samt et velfungerende klimaanlæg som giver et virkelig godt indeklima. Den flisebelagte entre er praktisk indrettet med skabsplads, gæstetoilet samt bryggers med opbevaring og vaskefaciliteter. Køkkenet ligger tilbagetrukket i en vinkel mod gårdhaven og har udnyttet pladsen godt. Sofaen passer godt ved de store vinduer ud mod haven og spisebordet står frit midt i det hele uden at tage al pladsen. Fra stuen er der adgang ud til haven. 1.salen rummer en gang der viser vej til det store forældresoveværelse med god skabsplads og adgang til stor altan med god udsigt over haven og lidt af området. Det ene af de to andre værelser har ligeledes adgang til altanen og begge værelser har store skabe.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Flintevej

2980 Kokkedal

Husleje

12.900 DKK

Kvm 125
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 15/2 - 2018
Lejeperiode Frem til 30/4
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse