Beskrivelse

(Sagsnummer - 1705018)


OBS: KORTTIDSLEJEMÅL, 3 MÅNEDER MELLEM 1. juni og 1. oktober 2018

Omgivet af det gamle København, helt tæt på bykernen finder du denne herskabslejlighed med en helt unik stemning både inde og ude. På altanen lukkes gadens lyde ude og nede på gaden er du i gå-afstand til den smukke H.C. Ørstedspark, Nørreport station, Torvehallerne eller Strøget og dets mange fristende sidegader.

Lejligheden byder dig velkommen i en mindre entré, der fordeler dig ind mod den store spisestue med adgang til altanen, videre igennem en klassisk lang gang med det store soveværelse, der er en-suite til badeværelset med kar samt påklædningsværelset. Længere henne møder du køkkenet med indbyggede skabe på den ene side og køkkenplads med udsigt til gården. For enden af køkkenet ligger et gæsteværelse, som her også er brugt til opbevaring. Både gangen og det lille wc for enden er under renovering.

Tilbage til spisestuen finder du stuen kun adskilt af dobbelte døre, som fortsætter til endnu 2 værelser, hvor det midterste er brugt som kontor og det nederste som ekstra spisestue eller arbejdsrum. Herfra finder du boligens sidste værelse.

En helt unik lejlighed med masser af karakter og charme, der understreges af de rå gulve, loftshøjden og de store vinduer. En klassisk herskabslejlighed yderst centralt placeret.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Nørregade

1165 København K

Husleje

25.000 DKK

Kvm 236
Antal værelser 3
Antal stuer 3
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/6 - 2018
Lejeperiode 3 mdr.
Forbrugstal pr. md. 1400
Se boligbeskrivelse