Beskrivelse

(Sagsnummer - 1703033)


Nordic Housing kan nu endnu engang tilbyde hotel lejligheder/studios i Storkøbenhavn i samarbejde med Living Suites.

Der tilbydes studio lejligheder på 30 kvm som alle tilbyder et fuldt udstyret køkken, moderne badeværelse, skrivebord, gulv til loft vinduer, stor terrasse, masser af garderobeplads, ultra hurtig wifi, Fladksærms tv samt Apple TV.  

Studio boligen kan rumme op til 3 gæster. Du kan derfor vælge om du vil sove på den meget komfortable queen size vægseng eller om du vil putte i den hyggelige dobbelt seng på hemsen. Det er muligt at leje sig ind i 2 forbundne studios. 

Beløb for forbrug er fast og inkluderer vand, varme og el samt TV og internet. Derudover er der mulighed for at tilkøbe rengøring og tøjvask service. Der tilbydes ligeledes gode parkeringsmuligheder, både overvåget parkering mod gebyr samt et begrænset antal gratis parkeringspladser.  

Lejlighederne er beliggende i Nord København tæt på større virksomheder og institutioner som bl.a. DTU, og Scion DTU. Hotellet ligger lige ved hovedvejen, hvorfra det er nemt at tage offentlig transport til og fra indre by, lufthavnen og din arbejdsplads, da du blot 200 meter fra hotellet finder flere forskellige buslinjer og Nærum station.  

Boligerne er placeret godt i forhold til indkøb, da du på den anden side af vejen finder alt hvad du behøver bl.a. 2 supermarkeder et bageri, apotek, frisør, renseri etc. Derudover kan du på blot 12 minutter med offentlig transport være i Lyngby hvor du både finder Lyngby storcenter, biograf, hyggelige cafeer og meget andet.

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Rundforbivej

2850 Nærum

Husleje

12.000 DKK

Kvm 30
Antal værelser 1
Antal stuer
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato 1/9 - 2017
Lejeperiode 2-7 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse