Beskrivelse

(Sagsnummer - 1703003)


Super beliggende med udsigt til Øresund og fælles strandgrund, finder du denne moderne bygning som overalt fremstår ny og lækker. Du kommer nemt til København om det er i bil eller med tog uden at give afkald på det helt særlige at bo ved vandet.

Ejendommen fremstår maritimt i sin udforming og giver en særlig dynamik inde og ude. Her er en lille forhave og terrasse på bagsiden af huset. Husets perle er dog tagterrassen med en upåklagelig havudsigt til Øresund året rundt; her er der både mulighed for solbadning og udendørs spisning og med direkte adgang til stue og køkken.

Indenfor på stueplan ligger værelserne fordelt, alle med direkte adgang til have. 2 rummelige badeværelser med smukke mørke fliser ligger side om side overfor bryggerset med vaskemaskine og tørretumbler. Trappen til 1.sal fører op til det store køkken alrum der åbner sig mod altanen og trappen videre op til tagterrassen. Bliv dog gerne indenfor i dette smukke rum som også lader Øresund komme ind i stuen. Køkkenets mørke træflader spiller flot op imod alt det lyse og bag køkkenet finder du et gæstetoilet.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(UDLEJET) Søndre Strandvej

3000 Helsingør

Husleje

19.900 DKK

Kvm 191
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/12 - 2017
Lejeperiode 1 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse