Beskrivelse

(Sagsnummer - 1702029)


Med en beliggenhed højt hævet over Nordre Strandvej og den bedste panoramaudsigt over Øresund fra Helsingborg via Kullen og videre op mod Kattegats åbne hav, udgør [kote]20 et unikt og eksklusivt luksusbyggeri.

Boligen opføres i to forskudte plan med store glaspartier hvor det øverste byder på fuld udsigt over Øresund såvel direkte fra de indendørs fællesarealer som fra de 60 m2 store sydvestvendte tagterrasser på dette plans bagside.

Stilen er minimalistisk med rene linier der lukker havet og udsigten ind som integrerede dele af arkitekturen og der er kun anvendt få, men stilrene materialer af højeste kvalitet. Husets tre soveværelser og to badeværelser er placeret i det lavere beliggende plan under tagterrassen.

Indvendigt har kun eksklusive fittings og materialer fundet anvendelse. Overalt i huset lægger plankegulve fra Dinesen bunden til et rent og enkelt udtryk der i husets badeværelser fuldendes af armaturer fra Vola og stilrene polyurethangulve suppleret af en ellers helt hvid finish..

Byggeriets placering midt mellem Hornbæk og Helsingør giver let og ubesværet adgang både til sommerland og til de mere befolkede dele af lokalområdet. Helsingørmotorvejen nås efter blot 10 minutters kørsel og nærmeste station på den charmerende Hornbækbane der løber mellem Gilleleje og Helsingør, er beliggende kun et par minutters gang fra boligen. 

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

Krogebakke

3140 Ålsgårde

Husleje

25.000 DKK

Kvm 163
Antal værelser 3
Antal stuer 1
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 15/1 - 2018
Lejeperiode 2-5 år
Forbrugstal pr. md. 2500
Se boligbeskrivelse