Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Ind- & Udflytningsrapport

Cirka en uge før indflytning, kommer Nordic Housing’s Ejendomsinspektør ud til boligen, og sikrer, at boligen er indflytningsklar. Dette er med til at sikre en god start på udlejningsforløbet, hvilket er til gavn for både Lejer & Udlejer.

En Indflytningsrapport er en udførlig rapport, hvor Nordic Housing’s Ejendomsinspektør går hele boligen igennem, både indvendig og udvendig. Formålet er at bevise og sikre boligens stand, hvorfor alt bliver billeddokumenteret. Alle målere bliver aflæst, og nøgler bliver ikke overdraget før Lejer og Ejendomsinspektør har underskrevet Indflytningsrapporten. Rapport samt billeder bliver herefter sendt til Udlejer. Lejer har efterfølgende 2 uger til at komme med indsigelser til skjulte fejl og mangler.

Cirka en måned før udflytningsdato, kommer Nordic Housing’s Ejendomsinspektør ud til boligen og foretager en gennemgang af boligen i henhold til klargøring af udflytning. Nordic Housing’s Ejendomsinspektør vil ved Udflytningsrapporten gennemgå boligen igen, og holde denne op i mod Indflytningsrapport samt Lejekontrakt for at sikre, at boligen afleveres i samme stand som modtaget. Der vil igen være udførlig billeddokumentation, og nøglerne kan overdrages ved underskrift fra både Lejer & Ejendomsinspektør.

En Ind- & Udflytningsrapport er især vigtig for Udlejer, da det er Udlejers juridiske ansvar at dokumentere eventuelle fejl og mangler ved overdragelse af bolig.

Denne service er inkluderet i Nordic Housing’s Administrationsaftale.

Del denne side i dit netværk

Lad os tage en snak

Vi rådgiver dig gennem hele udlejningsprocessen

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080

Nordic Housing tilbyder følgende service