Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Administrationsaftale

Mange af vores Udlejere vælger at tilkøbe sig vores Administrationsaftale, når de lejer deres bolig ud.

Det kan være en fordel, hvis man:

  • Er udstationeret, og ikke er tæt på boligen
  • Ikke har tid eller lyst til at administrere boligen, og svare på spørgsmål fra Lejer

Når man vælger at benytte sig af Nordic Housing’s Administrationsaftale, har man som Udlejer ingen kontakt med Lejer. Al kommunikation omkring boligen går gennem Nordic Housing. Det kan være alt fra spørgsmål til hvordan hårde hvidevarer fungerer, småting som en sikring der er sprunget til større problemer som et vandrør, der er sprunget, vandskader eller andet uforudsigeligt.

Nordic Housing har tilknyttet dygtige Ejendomsinspektører, som kører ud til boligen og er behjælpelige med de små ting. Dette er inkluderet i prisen for en Administrationsordning.

Hvis vores Ejendomsinspektør vurderer, at problemet skal håndteres af en autoriseret håndværker, indhenter Nordic Housing et tilbud fra vores samarbejdspartnere. Tilbuddet præsenterer vi for Udlejer, som godkender dette inden arbejdet sættes i gang. Autoriseret arbejde betales af Udlejer selv.

Ved en Administrationsordning står Nordic Housing også for indflytningstjek – og rapport af boligen, inden Lejer flytter ind. Det betyder, at vi går boligen igennem for eventuelle forbedringer, og dokumenterer boligens stand inden indflytning. Ved udflytning står Nordic Housing for udflytningstjek – og rapport for at sikre, at boligen bliver afleveret i samme stand som den blev overtaget.

Prisen for Nordic Housing’s Administrationsordning er 3% af den årlige husleje.

Del denne side i dit netværk

Lad os tage en snak

Vi rådgiver dig gennem hele udlejningsprocessen

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080

Nordic Housing tilbyder følgende service