Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Lejebolig Ørestaden

Ørestad er en nyere bydel i København beliggende på Amager. Området er ved at blive udviklet ved hjælp af konceptet "ny by". Med den Københavnske Metro som det primære offentlige transportnet, er området forbundet med resten af Hovedstadsområdet på få minutters transport.

Søger du en lejebolig i Ørestad i en af de nye ejendomme? Flere af boligerne i Ørestaden har vundet priser for deres arkitektur, og beliggenheden er unik med den korte afstand til byen og med Amager Fælled som baghave. Med en lejebolig i Ørestaden får du alt det bedste fra byen kombineret med åben himmel og park og strand lige i nærheden.

Ørestad er opdelt i fire distrikter: Ørestad Nord, Amager Fælled, Ørestad City og Ørestad Syd. Med en lejebolig i Ørestaden er du nabo til Danmarks største shoppingcenter Fields, og du bor tæt på det nye akvarium Den blå Planet. Samtidig har du få minutter til store koncertoplevelser i DR’s Koncerthuset.

Nyd din lejebolig Ørestaden

I metroen er der et strejf af international stemning fra dem, der skal til og fra lufthavnen. Og med en lejebolig i Ørestad kommer du til at bo i cykelafstand til Amager Strandpark, der har gennemgået en stor renovering og i dag fremstår lækker med bademuligheder, rulleskøjteløbere og masser af liv om sommeren.

Søger du en lejebolig i Ørestad tæt på bademuligheder, shopping eller caféliv? Så kan du glæde dig over det nye liv omkring Islands Brygges havnebad, og at du er tæt på caféer og butikker i Fields samt på den pulserende Amagerbrogade.

Derudover kan vi i øvrigt nævne, at en af Danmarks mest populære isbarer holder til på Kongelundsvej i gåafstand fra din måske kommende lejebolig i Ørestaden. Er du blevet overbevist – å find din lejebolig hos os!

Del denne side i dit netværk

Lad os tage en snak

Vi hjælper dig med at finde en ny lejebolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080

NORDIC HOUSING UDLEJER BL.A. I DISSE OMRÅDER