Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Lejebolig København S

Med en lejebolig i København S kommer du til at bo centralt placeret, tæt på centrum og med cirka fem minutter i metroen til Nørreport. Er du mere til Vesterbro, så overvej en lejebolig i Sydhavnen enten i de gamle kvarterer eller i det nye Sluseholmen. Det er tæt på Fisketorvet og med kig til vandet og ny spændende arkitektur inspireret af kanalhusene i Amsterdam.

Uanset om du går efter en charmerende lejebolig i København S eller en lækker lejebolig i Sydhavnen, så får du nem adgang til masser af shopping- og indkøbsmuligheder. Den nyopførte Amager Strandpark ligger centralt på Amager, og der er både mulighed for sand, grønne områder og at få luftet badetøjet, hvis du flytter i lejebolig på Amager. Fields, som er Danmarks største indkøbscenter med over 140 butikker og en helt nye biograf samlet på ét sted, ligger et minuts gang fra metro og Øresundstog. Derudover er Københavns Lufthavn placeret i denne del af byen og derfor let tilgængelig for den rejsende forretningsmand/-familie.

Lejebolig København Sydhavnen

Med en lejebolig i Sydhavnen kommer du til gengæld tæt på Fisketorvet, der ligeledes har masser af butikker og spisemuligheder samt Cinemaxx-biografen, der viser de nyeste film for børn og voksne. Og så er du tæt på Vesterbro og Enghave-kvarteret, hvor der i de seneste år er sket en opblomstring af små butikker, hyggelige caféer samt loppemarkeder i det gamle Carlsberg-kvarter.

Hvad enten du er på cykel, i bil eller med offentlig transport, kan du fra både din lejebolig i København S og Sydhavnen komme til centrum af København på 15 minutter.

Nedenfor kan du se, om vi har den perfekte ledige lejebolig i København S eller i Sydhavnen til dig.

Del denne side i dit netværk

Lad os tage en snak

Vi hjælper dig med at finde en ny lejebolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080

NORDIC HOUSING UDLEJER BL.A. I DISSE OMRÅDER