Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Lejebolig Østerbro

Overvejer du en lejebolig på Østerbro? Hos Nordic Housing kan du finde en ledig lejelejlighed på Østerbro i flotte omgivelser.

Østerbro er kendt for sine smukke, gamle ejendomme og brede fortov, Fælledparken, arrangementer i Parken og for den gode stemning. Du er midt i byen, men samtidig er der mere ro og luft, hvis du vælger en lejebolig på Østerbro frem for eksempelvis indre by eller på Vesterbro. På Østerbro er der plads til børnefamilierne, der bruger områdets mange legepladser og parker. Mange nyder også den hyggelige atmosfære langs søerne, hvor man både kan gå på café og nyde vandet eller fodre ænder med børnene. 

På Østerbro finder du mange ambassader og herskabelige ejendomme, gode skoler og rig mulighed for offentlig transport. Det er ligeledes et område, der indbyder til en løbetur eller gåtur langs søerne eller i Fælledparken. Du kan også tage til en koncert eller fodboldkamp i Parken.

På jagt efter lejelejlighed Østerbro?

Leder du efter lejebolig på Østerbro til dig og din familie? Eller står du over for at finde en lejelejlighed på Østerbro til en medarbejder? På nedenstående link kan du se de boliger, der er ledige lige nu. Klik ind og find din lejebolig på Østerbro eller tag kontakt til os direkte og fortæl os om dine ønsker til den perfekte lejebolig på Østerbro.

Hvis du gerne vil udleje, så er du også meget velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne om mulighederne for at få din bolig tilknyttet vores kartotek af lejeboliger på Østerbro. Send os en mail eller ring til os og lad os få en snak.

Del denne side i dit netværk

Lad os tage en snak

Vi hjælper dig med at finde en ny lejebolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080

NORDIC HOUSING UDLEJER BL.A. I DISSE OMRÅDER