Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Lejebolig Hillerød

Hillerød er en større by med mange gode muligheder for dig, der søger bolig til leje. Hillerød er blandt andet kendt for det smukke Frederiksborg Slot, hvor mange løbeentusiaster lægger deres rute om den store sø.

For dig, der overvejer en lejebolig i Hillerød og omegn, byder byen også på formidabel shopping i Slotsarkaderne. Her ligger butikkerne indendørs skærmet for regnvejr og kulde. Flytter du til en lejebolig i Hillerød, kan du desuden nyde godt af den hyggelige udendørs gågade med mange butikker og caféer.

Få gode arbejdsmuligheder med bolig til leje Hillerød

Hillerød har gode offentlige transportmuligheder rundt i byen og ligger tæt på motorvej, så du hurtigt kan køre til både Nord- Syd og Vestsjælland. Fra din nye lejebolig i Hillerød kan du være i centrum af København på tre kvarter i bil og efter 40 minutter med S-toget. Du kan altså nemt vælge en lejebolig i Hillerød i smukke omgivelser og beholde et arbejde i København. Få mere for pengene med en lejebolig i Hillerød, hvor du stadig er tæt på biograf, hospital, arbejdspladser og kulturliv.

Der er mange mellemstore virksomheder i og omkring Hillerød, der også byder på et stort industriområde. Der er således gode arbejdsmuligheder, hvis du vælger en lejebolig i Hillerød og er jobsøgende. Flere af vores kunder er lokale virksomheder, der søger bolig til leje Hillerød og omegn til deres medarbejdere. Men vi har også ledige lejeboliger til private, der for en kortere eller længere periode skal bruge en bolig uden dyre lån og svingende renter.

Kontakt os i dag og hør mere om mulighederne for lejebolig i Hillerød.

Del denne side i dit netværk

Lad os tage en snak

Vi hjælper dig med at finde en ny lejebolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080

NORDIC HOUSING UDLEJER BL.A. I DISSE OMRÅDER