Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Lejebolig Hellerup

Vil du gerne bo i eksklusive Hellerup, uden du nødvendigvis behøver at eje din bolig? Så søg efter en lejebolig Hellerup i her. Vi har både lejligheder og villaer til leje, hvis du går efter en bolig uden dyre lån for en kortere eller længere periode. Lad os hjælpe dig med din boligsøgning – uanset om du mangler lejelejlighed i Hellerup for et halvt år eller en villa de næste par år.

Hellerup lidt nord for København er et område, der har store, smukke villaer og hyggelige ejendomme med gode lejelejligheder. Hellerup er meget eftertragtet, da der ligger flere skoler (såvel danske som internationale) og mange gode virksomheder, ligesom det arkitektoniske Waterfront shoppingcenter også har hjemme her.

Strandvejen byder på gode butikker, hyggelige caféer og restauranter samt en gåtur ned til havnen, hvor du kan nyde bådene, vandet og spise en is. Der er gode forbindelser til offentlig transport, og du kan være i København Centrum i løbet af kort tid på cykel eller med tog og bus.

Interesseret i lejebolig i Hellerup?

Drømmer du om en lækker lejebolig i Hellerup? Det eksklusive kvarter tiltrækker både børnefamilier, selvstændige og ældre, der vil nyde en lejebolig i Hellerup, hvor den gode beliggenhed tæt på København er kombineret med mere luft, ro og vand.

Vælg din villa eller lejelejlighed i Hellerup hos Nordic Housing – vi udlejer både til private og til virksomheder og ambassader, der søger lejebolig i Hellerup til nytilkomne ansatte.

Kontakt os og lad os hjælpe dig videre i boligsøgningen. Eller start på egen hånd ved at klikke på nedenstående link. Her kan du se vores ledige lejeboliger og finde din kommende lejebolig i Hellerup og omegn.

Del denne side i dit netværk

Lad os tage en snak

Vi hjælper dig med at finde en ny lejebolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080

NORDIC HOUSING UDLEJER BL.A. I DISSE OMRÅDER