Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Udlej din bolig med tilladelse til husdyr

Som udlejer er det helt op til dig, hvorvidt lejer skal have tilladelse til at have husdyr. Vi anbefaler dog, at lejekontrakten indeholder tilladelse til at have husdyr, da mange lejere netop har husdyr. Vælger du at følge vores anbefaling, har du naturligvis stadig mulighed for at vide præcist hvilket husdyr, der er tale om, således du har mulighed for at indskrive det tilladte husdyr i lejekontrakten. På den måde sikrer du dig som udlejer mod, at lejer pludselig anskaffer sig alternative husdyr i hobetal. Som udgangspunkt er vores anbefaling altså: Udlej din bolig med tilladelse til husdyr.

Boligudlejning i København med husdyr

Når du udlejer din bolig til en lejer med husdyr, er det som regel hunde og katte, der er tale om. Skulle du som udlejer være bekymret for, at lejer flytter ind med en sur Cocker Spaniel, der ødelægger din boligs inventar, henviser vi altid til lejers indbetalte depositum, som netop bruges til at dække eventuelle skader, der måtte været pådraget ejendommen.

Når det kommer til boligudlejning i København og husdyr er vores erfaring, at det som regel er mindre husdyr som katte og små hunde, der gør sig gældende. Disse små husdyr pådrager meget sjældent skade på ejendommen, hvorfor vi ved Nordic Housing altså anbefaler, at du som udlejer tillader lejer at have husdyr.