Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

FAQ

Udlejning af lejlighed – spiller det nogen rolle, hvilken sal min lejlighed ligger på?

I forhold til udlejning af lejlighed spiller det som regel ikke nogen stor rolle, hvilken sal din lejlighed ligger på. Som udgangspunkt handler det om, hvordan din lejlighed ser ud, samt om indretning, plantegning og så fremdeles stemmer overens med den potentielle lejers behov.  Dog er der naturligvis undtagelser, og lejerne har selvfølgelig også personlige præferencer.

Som regel er det ejendomme med lejligheder på 1., 2., og 3. sal, som er blandt de mest efterspurgte, men det er ikke alfa omega for en lejer. Som boligudlejningsfirma kan lejligheder på 3., 4., og 5. sal til gengæld være svære at leje ud til ældre mennesker, da dette segment rent fysisk ikke kan overskue disse. 

Nordic Housing som boligudlejningsfirma: Din hjælp til at finde den rette lejer

Udlejning af lejlighed påvirkes som udgangspunkt ikke rent prismæssigt af hensyn til, hvilken etage boligen ligger på. Som boligudlejningsfirma gør vi nemlig en dyd ud af at finde en lejer, som er skræddersyet til din bolig. Er der elevator i din ejendom, kan du som udlejer til gengæld se frem til en højere prissætning af din udlejningsbolig, da dette er et stort plus. En lejlighed med adgang til elevator appellerer desuden til alle typer lejere, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse.