Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Corona | Covid-19

vi fortsætter med visse forholdsregler

Sådan forholder vi os

Grundet situationen med Covid-19 beder vi vores samarbejdspartnere og kunder om at passe ekstra godt på hinanden og begrænse smitterisikoen, ved at tage de nødvendige hygiejniske forholdsregler og begrænse kontakten med hinanden til et minimum. I Nordic Housing fortsætter vi vores arbejde med visse forholdsregler, så vi forsat kan yde en god service og opretholde et godt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Det betyder, at Nordic Housing fortsat gennemfører vurderinger, fremviser boliger samt gennemfører ind- og udflytninger, men at vi tilbyder at gøre det virtuelt via Facetime/skype eller andet relevant medie. I de tilfælde, hvor I måtte ønske at være fysisk til stede, passer vi på jer og vores egne medarbejdere, ved at bære handsker samt tage de nødvendige forholdsregler omkring god hygiejne og behørig afstand.

Hos Nordic Housing følger vi udviklingen og anbefalinger fra regering og sundhedsmyndigheder tæt, så vi hele tiden kan justere vores retningslinjer overfor kunder og medarbejdere. Det væsentligste for os er, at vi passer godt på hinanden og samtidig sikrer, at vores forretning ikke går helt i stå. Den kritiske situation, vi står i, kræver fleksibilitet og anderledes tænkning og vi håber, at I som kunder og samarbejdspartnere, vil støtte op om de tiltag, vi søsætter til gavn for os alle.