Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Karen Schacks Vej, 2800 Lyngby (2102004)

Kvm: 103
Antal værelser: 2
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Ja
Møbleret: Nej
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 1/3 - 2021:
Lejeperiode : 2 år
Forbrugstal pr. md.: 1150
Husleje: 17000

Beskrivelse (Sagsnummer - 2102004):

De smukke, vedligeholdelsesfrie klyngehuse i ét plan er udført i gedigne, klassiske materialer. Her lever man livet – uden dårlig samvittighed over alt det man ikke når i et gammelt hus.

Husene byder velkommen med stor, attraktiv gårdhave med både carport og redskabsskur. Her er masser af plads til møbleringer, blomsterkrukker og hobby-projekter. Fra den hyggelige terrasse, på husets modsatte side, kan man nyde dagens sidste solstråler på de lune sommeraftener.

De velindrettede E-klyngehuse indeholder både entré med ovenlysvindue samt bryggers. Særdeles attraktive detaljer i moderne et-planshuse. Desuden har husene to værelser, dejlig lys stue, samt eksklusivt SVANE køkken/alrum og badeværelse.

De rummelige boliger henvender sig til flere familietyper, par og enlige, som ønsker en vedligeholdelsesfri og eksklusiv bolig i ét plan.

 

Arkitektur:

Arkitekturen ligger og forskyder sig i terrænet. Ingen vej- eller stiforløb er stringente eller lige – alt kurver og slynger sig blødt mellem bebyggelserne, som er udlagt som svanemærkede lejeboliger og rækkehusbebyggelser. Rækkehusene medvirker til at få skabt et kvalitativt nært udeområde til hver enkelt bolig, og lejeboligerne binder bydelen sammen mod syd og vest, og danner således ryg og støjværn for rækkehusene. En reel og begrønnet støjskærm definerer bydelen, som det yderste element mod vejnettet

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080