Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Paradisæblevej, 2500 Valby (2101002)

Kvm: 132
Antal værelser: 2
Antal stuer: 2
Antal badeværelser: 2
Have: Altan
Møbleret: Delvist møbleret
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 15/2 - 2021:
Lejeperiode : 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md.: 1362
Husleje: 21500

Beskrivelse (Sagsnummer - 2101002):

LEJLIGHED, 132 KVADRATMETER, MØBLERET, 11. SAL, UDSIGT OVER BY OG VAND, VALBY, KØBENHAVN

 

Lejlighed på Grønttorvet i Valby udlejes fra 15. februar og op til 1 - 2 år

 

Leligheden er delvist møbleret - lejer sørger selv for blandt andet elektronik, badeværelsesudstyr, køkkengraj og sengetøj. I hovedtræk:

 

- 132 kvadratmeter - to soveværelser (det ene indrettet som kontor), to badeværelser (det ene en suite), kæmpe køkkenalrum - Stor østvendt altan med morgen- og formiddagssol og udsigt over København, Øresund og Kalveboderne - Tæt på offentlig transport (Ny Ellebjerg st. og Vigerslev Allé st.) - mindre end 10 minutter fra Københavns Hovedbanegård

Detaljeret:

Du har nu mulighed for at bosætte dig i helt særlige rammer i det nyetablerede område omkring Grønttorvet i Valby. I det prisbelønnede Amaryllis Hus udlejes nemlig en flot lejlighed, som udmærker sig ved en fleksibel planløsning, en helt enestående udsigt og en solrig altan.

Ejendommen er placeret i første række til Grønt torvsparken, så du vil nyde godt af den positive udvikling af området, som er i fuld gang. Den første halvdel af parken er anlagt, og den anden halvdel anlægges lige nu. Ligeledes er der allerede åbnet flere butikker såsom Lidl og Cuisine ét Florie. Til sommer kan du tilmed glæde dig til at bo nær den kommende strand i Valby Parken. Endelig er du 5 minutters gang fra Ny Ellebjerg Station, hvorfra der er mindre end 10 minutter til Københavns Hovedbanegård med S-tog.

Lejligheden blev opført i 2018 og fremstår som ny. Der er udført adskillige opgraderinger, herunder opsætning af glasdøre med eksklusive metalbeslag på begge badeværelser samt udskiftning af bordplade på køkkenøen til hvid Kerrock. Desuden bydes du en unik planløsning med udgangspunkt i det store, lyse køkken-alrum, hvor du kan indtage det fantastiske vue over byen. Dertil kommer et master bedroom med walk-in-closet og badeværelse en suite samt endnu et værelse og badeværelse.

Beliggenheden på 11. sal langt fra andre bygninger giver en privat atmosfære, og på altanen kan du skue langt over de historiske tårne, Øresund og Kalveboderne. Du får også adgang til en fælles tagterrasse med drivhus og have, hvor der kan socialiseres med naboerne.

Til ejendommen hører ydermere et grønt fællesareal, cykelparkering og eget kælderrum.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080