Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Teglholmens Østkaj, 2450 København SV (2007019)

Kvm: 115
Antal værelser: 2
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Stor tagterrasse på 20 kvadratmeter
Møbleret: Umøbleret
Husdyr: Spørg
Indflytningsdato : 1/9 - 2020:
Lejeperiode : 1 - 4 år
Forbrugstal pr. md.: 850
Husleje: 19900

Beskrivelse (Sagsnummer - 2008018):

Suveræn lejlighed - bolig S8, bedst beliggende direkte i vandet, i 2 plan og med 20 m2 tagterrasse samt depotrum. Der er 2 gode soveværelser, stort badeværelse og derudover separat gæstetoilet.

Lejligheden er opført i eksklusive materialer med flotte ege planker og et lækkert køkken fra Køkkensnedkeren.

P-plads i p-hus tæt på er inkluderet.

Alle hårde hvidevarer medfølger.

Her er en helt unik mulighed for at bo i byen omgivet af vand og Københavns dejligste åndehuller. Vandet giver boligen et helt utroligt lys, og som på en husbåd kan du altid nyde den friske luft og lyden af vand.

Tæt på finder du blandt andet gode skoler, havnebad, Amager Fælled, gode indkøbsmuligheder samt et blomstrende kultur- og caféliv.  

Stuen i hver bolig er indrettet med store vinduespartier og franske altaner. De unikke åbne linjer over stuens varme egetræsgulv bringer det maritime miljø helt tæt på.

Vandet giver et helt utroligt lys, når det spejler sig i de lyse lofter fra begge sider af huset. Som på en husbåd kan du altid nyde den friske luft og lyden af vand.

Du har altid et frit og eksklusivt udsyn til havnens varierede liv med flotte både, havnebusser og solens glimt i vandet, forbeholdt de få.

Boligen har sin egen tagterrasse på 20m2.

Her kan du nyde udsigten til vandet og de skiftende årstider på Amager Fælled. En unik udsigt fra taghuset, hvor det elegante glasværn giver både læ og uhindret udsyn.

Hver bolig har sit eget unikke view til havneløbet og selve udviklingen af havneområdet. Samtidig kan du nyde synet af områdets skønne natur og Teglholmens mange flotte ejendomme. 

Du kan let have gæster på Piers. I tilknytning til Piers er nemlig to eksklusive fælleslokaler, som bliver møbleret og administreret af ejerforeningen på Piers.

Hvert fælleslokale er en selvstændig enhed, som kan lejes gennem ejerforeningen. Indretning og materialer er holdt i samme høje standard som i ejerboligerne.

Fælleslokalerne er placeret i den sydligste og den nordligste Pier.

BILLEDER ER FRA PROJEKTET, HVORFOR DE KAN AFVIGE FRA DEN KONKRETE LEJLIGHED 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080