Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 2008002)


Newyorker inspireret lejlighed centralt placeret i Nordhavns nye kvarter, omgivet af nybyggeri og istandsatte klassiske boliger. Store vinduesfacader og den murede facade samt beton som er et gennemgående tema, sætter sit præg det øjeblik du træder ind af hovedindgangen på gadeplan.
En elevator fører dig op og du træder ind i det store køkken alrum, der med badeværelset placeret i et rum, tjener som adskillelse imellem det åbne køkken alrum og soveværelset. Du kan yderligere lukke af på begge sider med skydedøre fra gulv til loft. Køkkenet er arkitekttegnet og bygget op i beton og sort træ, som går igen på alle vægge og alle skabe. Garderobe, opbevaring og vaskefaciliteter er alt gemt bag skabslåger fra gulv til loft, som i sig selv danner en helhed i rummet. Det store vægspejl over køkkenbordet reflekterer lyset fra de store vinduespartier og skaber et smukt lys samt en større rumoplevelse. Spejlet går igen i mindre format over det indbyggede bord parallelt med sengen. I soveafdelingen kan en dør åbnes op ud til det fri og ligeledes fra køkken alrum, kan du åbne helt op med en skydedør til en større altan, og herfra kan du se over det nye og gamle Nordhavn.
Området er stadig med en pioner atmosfære og der er butikker etableret og flere på vej. På den anden side af Nordhavn S-tog station ligger Østerbro og kan byde på mange dagligvarebutikker og næsten endnu flere specialforretninger. Mulighederne for at spise ude eller tage mad med er mangeartede. Centrum er blot en cykeltur væk eller et par stop med S-toget.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

Trelleborggade

2150 Nordhavn (2008002)

Husleje

20.000 DKK

Kvm 82
Antal værelser 1
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej, men altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 36 måneder
Forbrugstal pr. md. 700
Se boligbeskrivelse