Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 20031170)


LIEBHAVERI I AMBASSADEKVARTERET: PRÆSENTABEL OG GENNEMRENOVERET KVALITETSVILLA 

 

I det eftertragtede grænseland mellem Østerbro og Hellerup får I alt, hvad I kunne drømme om. Strandvejens levende udvalg af forretninger og spisesteder, Øresunds dejlige kystlinje, der inviterer til gå- og løbeture i det fri, ja eller måske en dukkert i havet, og ikke mindst et godt udvalg af anerkendte internationale skoler indenfor en radius af få kilometer er alt sammen en del af livet på Svanemøllevej 34. På denne adresse venter jeres nye hjem; et sandt liebhaveri af en palæejendom fra 1907, der rejser sig over fire præsentable etager og alt i alt giver jer 526 spændende etagemeter at indrette jer på. Der er tale om en enestående ejendom på det danske lejemarked, som åbner for mange interessante muligheder. Villaen er nemlig indrettet med intet mindre end tre boligenheder med eget bad og køkken (i alt 3 køkkener, 4 bad og 4 toiletter (heraf 2 adskilte fra bad) og fordelt på alle 4 etager, hvilket gør det ideelt at flytte ind i hvis man er en større familie med flere børn og med repræsentative  forpligtigelser. Der er mulighed for at tilbyde egen lejlighed i ejendommen til f.eks. ansatte.

Den flotte villa fremtræder gennemrenoveret fra A til Z, hvoraf hele stueetagen fremtræder med dejlig gulvvarme og flotte istandsættelser foretaget i 2019, mens 1. og 2. salen begge er renoveret indenfor 7-8 år herunder tag og facade.

 

Lad os begynde fremvisningen i stueetagen, hvor I bydes varmt velkommen til en smuk hall med højt til loftet, smukke sildebensparketgulve og en hyggelig indbygget pejs i hjørnet (pt. benyttes til pynt), der sætter den helt rette stemning. Hallen er dejlig rummelig og kan således kombineres til flere formål – både entré, kontor og et dejligt stuemiljø kan forenes her. 

Videre fremviser denne etage stort kontor/gæsteværelse med eget badeværelse med eksklusive detaljer i form af de velvalgte materialer samt et fantastisk lækkert køkken-alrum, hvor der bestemt ikke er sparet på noget. Det flotte håndværk er specialfremstillet af en snedker, og køkkenet er udstyret med alt, hvad I skulle få brug for – tilmed en quooker, de både sørger for kogende vand og boblende danskvand. Mod øst kan I som prikken over i'et slå døren op til en splinterny terrasse udført i teaktræ; et dejligt spot at nyde sommersalaten og et godt glas rosé. Derudover mulighed for op til 3 skønne stuer ensuite med flot lysindfald.

1. salen fuldender indretningen med en rummelig repos, et gæstetoilet og et udsøgt separat kvalitetsbadeværelse i velværestil med rainshower, fritstående badekar og store, kvadratiske fliser med et marmoreret udtryk. Dertil fire store soveværelser, hvoraf de to har udgang til hver sin altan.

2. salen kan udgøre sin egen lejlighed med køkken-alrum, badeværelse og to store værelser. På 2. salen er der ydermere tre altaner, hvorfra den skønne udsigt kan nydes mod alle verdenshjørner.

Ejendommens underetage byder ligeledes på stort fuldt brugbart køkken med blandt opvaskemaskine, separat brus og toilet samt flere disponible rum til f.eks. kontorer/værelser.

Underetagen er tidligere blevet benyttet til erhverv, og det er fortsat muligt under respekt af lokalplanen.

 

Velkommen til Ambassadekvarterets flotteste villa

 

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

Svanemøllevej

2100 København Ø (20031170)

Husleje

65.000 DKK

Kvm 373
Antal værelser 8
Antal stuer 3
Antal badeværelser 4
Møbleret Nej
Have Ja samt altan
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/5 - 2020
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 4000
Se boligbeskrivelse