Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 20011093)


OBS! Kun første sal udlejes, ikke hele villaen. 

Lækker villalejlighed i to plan i trygt og børnevenligt område med blot 15 min. til København, og nem adgang til DTU, Teknikkerbyen samt resten af Nordsjælland. Du har Geels skov, Frilandsmuseet og hele området omkring Mølleåen inden for kort rækkevidde, hvor du kan leje kanoer og sejle helt op mod Strandvejen og Øresund. Langs åen finder du grønne stier der giver skønne løbeoplevelser.

Forbi den nyanlagte gårdhave hvor morgenkaffen kan nydes, træder du ind i den mindre hall med trappe op til 1.sal. Denne giver adgang til køkken og spisestue på hver side af gangen, samt stuen der vender ud mod haven. Spisestuen er nyistandsat og skaber plads omkring bordet og mere luft i stuen. Det 3 år gamle køkken er veludnyttet og velfungerende. Der er sat nye vinduer i boligen, og særligt det skrå vindue der giver en karnap med sideplads i stuen, har charme og giver kant til rummet. Stuen vender ud mod den lukkede have med fliseterrasse, og god plads på græsset til leg og liv. Herfra er der adgang til kælderen som du også kan træde ned til fra hallen. Her finder du vaskefaciliteter, tørrerum samt gode muligheder for opbevaring.

På 1.salen er boligens badeværelse, som netop har fået isat nyt vindue samt to gode værelser med indbyggede skabe.

 For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

Søgårdsvej

2820 Gentofte (20011093)

Husleje

22.000 DKK

Kvm 149
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Altan & have
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2020
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2500
Se boligbeskrivelse