Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1910048)


Stor køkken-spisestue med køkkenbord. En stue med stort vinduesafsnit og udsigt til en klassisk gårdsplads. Fra stuen har du direkte adgang til et soveværelse. Det andet soveværelse ligger i slutningen af ​​den lyse gang lige ved siden af ​​badeværelset med bruser, vaskemuligheder og skabe.

Lejligheden ligger i hjertet af København, en kort gåtur væk fra de mest populære seværdigheder og aktiviteter i den indre by, såsom den berømte Nyhavns havn, flere kendte indkøbscentre, parker, søer og den fantastiske gourmethimmel kaldet 'torvehallerne' , hvor det er let at blive lidt distraheret fra alle de friske fisk, ost, kød og dagligvarer. Sørg også for at gå op i det nærliggende runde tårn for en fantastisk udsigt over byen.

Hvis du gerne vil shoppe, ligger Københavns premium-stormagasiner i Illum & Magasin Du Nord i nærheden, ligesom 'strøget' - Københavns aorta og en af ​​Europas længste gågader med et væld af butikker, fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærker.

Området er levende og med caféer, barer og restauranter på hvert hjørne af disse smalle og unikke gader.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 2785 3742, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

Krystalgade

1152 København K (1910048)

Husleje

23.000 DKK

Kvm 116
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 1 - 3 måneder
Forbrugstal pr. md. 1500
Se boligbeskrivelse